World Gem Foundation

Leone Langeslag - Dutch Gem Academy

Leone Langslag

De oprichting van de Dutch Gem Academy is mogelijk geworden door de inzet en betrokkenheid van Leone Langeslag, gepassioneerd edelesteenkundige.

Na het behalen van het diploma European Gemmologist (E.G.) bij de Federation for European Education in Gemmology (FEEG) in 2006, heeft Leone haar expertise en enthousiasme ingezet door het houden van lezingen en workshops en als docent voor de Vereniging Gemma. Leone is regelmatig te vinden op internationale symposia en beurzen en is bereid als onafhankelijke adviseur iedereen verder te helpen in de fascinerende wereld van edelstenen.

Het is altijd Leone’s wens geweest, om de wetenschappelijke kennis op edelsteenkundig gebied, op een toegankelijke en professionele manier, in Nederland aan te kunnen bieden en zo mogelijk voor een acceptabele prijs.

Met de start van de Dutch Gem Academy wordt een uniek programma neergezet en worden veel elementen van deze wens ingevuld, waarbij de persoonlijke benadering niet zal ontbreken.

Maar nog veel belangrijker is het feit dat er wordt ingespeeld op de behoeften en eisen die aan hedendaagse edelstenen - (en juwelen) industrie worden gesteld.

Of u nu een begin maakt met een nieuwe carrière, geïnteresseerd bent in edelstenen, of een doorgewinterde professional bent, die zijn vaardigheden wil bijhouden, ons flexibele en uitgebreide programma zal u helpen om uw doelen te bereiken.